Özel Güvenlik Kimlik Kartı Ücreti 2024

Özel Güvenlik Kimlik kartı ücreti ne kadar oldu?

 

Silahlı ve Silahsız Özel güvenlik eğitimini alan özel güvenlik personellerinin veya özel güvenlik adaylarının 2024 yılı maliyetleri, ödeyecekleri ücretleri hakkında sorulan soruların cevaplarını şöyle özetleyelim.

Bildiğiniz üzere iyi bir özel güvenlik kursu özel güvenlik eğitimi verecek olduğu özel güvenlik kursiyerine ve/veya adaylarına eğitim öncesi ve sonrası kimlik kartı başvurusu yapılana kadar tabiri caizse eşlik eder ve yol gösterir. Özel güvenlik kaydı, özel güvenlik sınavı, özel güvenlik sınav giriş belgesi ve başarılı olduğu takdirde özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartı süreçlerinde kursiyerinin yanında olur.

Ne kadar iyi eğitim vermiş olsa da teorik olduğu kadar uygulamaları özel güvenlik eğitimleriyle de kursiyerini geleceğe hazırlar.

Özel güvenlik eğitimi öncesi ne kadar önemli bir süreçse de özel güvenlik eğitimi sonrası da bir o kadar önemli bir süreçtir.

Özel güvenlik kursiyerinin eğitimden sonra da yapması gerekenlerden bazıları şöyledir. Halk Bankası üzerinden Polis Akademisi hesabına yatan kimlik kartı harç bedeli 150 TL’ den 250 TL oldu. Özel güvenlik kurs fiyatları Ocak ayından beri sabit kalırken özel güvenlik harcı bedeli 4.734 TL ve, özel güvenlik heyet raporu ücretleri de 1.500 TL civarlarında seyir gösterdi.

Özel güvenlik eğitimi öncesinde ve sonrasında iyi bir eğitim kurumundan hizmet alıyorsa, zaten başarılı olur ve neyi ne zaman ne kadar ödeyeceğini iyi bilir.